Cursuri de calificare

Formatori

 

 

Mircea Gheorghe, director general Formare ClassMircea Gheorghe

 Director general

Cu o  experienta vasta in management si antreprenoriat este  manager general in cadrul S.C. FORMARE CLASS SRL. In calitate de director general coordoneaza eficient personalul din subordine, stabileste obiectivele de dezvoltare ale firmei si participa la intalniri de afaceri cu furnizori, clienti, organisme financiare si institutii din tara si din strainatate. 

 

 

 

 

 

Florin Parvu, webdesigner Formare ClassFlorin Parvu

Manager marketing / Webdesigner

Cu o experienta de peste 10 ani in presa centrala si cu zeci de proiecte finalizate cu succes poseda cunostinte excelente de marketing si prezentare de servicii online. Pe langa limbajele de programare cunoscute: C#, Java, HTML5, CSS3, JAVASCRIPT, PHP si MySQL are cunostinte avansate in grafica si web planning: specialist in programe de editare si design: QuarkXPress 2015, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator.

 

 

 

 

Dorina-Gheorghe,-director-Formare-ClassDorina Gheorghe

 Formator curs Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist

Cu peste 10 ani de experienta in saloane si centre de infrumusetare, 7 ani  experienta in calitate de formator, participanta la seminarii L’Oreal, Wella, Kerastasse, doamna Gheoghe Dorina – formator al cursurilor de Frizer – Coafor- Manichiura – Pedichiura, va v-a impartasi toate cunostintele dansei acumulate dealungul timpului. Pasionata de aceasta arta va avea marea placere de a va aduce cele mai noi cunostinte in domeniu. Formator autorizat ANC, cu peste 1.200 de absolventi

 

 

 

                                                                 

Iordan-Ramona-Georgiana-trainer-Formare-ClassIordan Ramona Georgiana

Formator curs Stilist Protezist de Unghii

Cu  5 ani de experienta ca formator a peste 800 absolventi si 13 ani in saloane de infrumusetare, participanta la diferite seminarii in arta  unghiilor false, formator acreditat de ANC – Autoritatea Nationala pentru  Calificare ( CNFPA). O fire vesela, optimista, comunicativa si  ambitioasa, cu dorinta de a invata elevii  sa relationeze cu clientii ,  pentru a deveni buni profesionisti in  arta unghiilor false.  Alaturi de Ramona veti invata treptat baza acestei meserii, tehnica si aplicarea tematicii.

 

 

 

 

Cristina Stanica trainer curs-Cosmetica la Formare ClassCristina Stanica

 Formator curs Cosmetica

Experienta profesionala solida de 21 ani in Cosmetica. Participanta la multe seminarii si Master Class in arta cosmeticii. Comunicativa, determinata, optimista si plina de nerabdare sa va impartaseze din experienta dobandita tuturor cursantilor. Alaturi de Cristina Stanica veti dobandi toate cunostintele necesare pentru a deveni un bun cosmetician.

 

 

 

 

Ana-Maria-Vasile-trainer-curs-make-up-Formare-ClassAna Maria Vasile

 Formator curs Make-up

Experienta profesionala vasta de peste 10 ani in Make-up.  Este absolventa a scolilor de make-up Christine Valmy,  Arcadia Cosmetic Center si Kruger Brent Academy. A participat la zeci de  seminarii si Master Class in arta machiajului alaturi de profesori de top: Alexandru Abagiu, Doinel Ungureanu, Anca Radulescu, Iuliana Sandu, Matilda Inozemtseva. Lector cu multa experienta in domeniu, cald, rabdator, prietenos, gata oricand sa te ajute sa urmezi o cariera de succes in lumea fascinanta a machiajului. Ana Maria Vasile a primit in luna decembrie 2016 titlul de CEL MAI BUN MAKE-UP ARTIST, in cadrul galei Bucharest Fashion Awards.

 

 

Inline
Inline