Cursuri de calificare

Informatii utile

 

PREZENTAREA SCOLII

FORMARE CLASS  este o Scoala de formare Profesionala acreditata de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

  Parcurgerea cursurilor si respectarea indicatiilor profesorului indrumator, va vor permite ca in cel mai scurt timp, sa obtineti performante semnificative si de calitate! Cu ajutorul specialistilor nostri dorim sa asiguram un nivel de pregatire teoretic si practic, pentru cursanti de ce-a mai inalta calitate si la standarde occidentale, astfel incat absolvirea cursurilor sustinute in cadrul scolii noastre sa prezinte o garantie pentru angajatorii acestora.O calificare este importanta in societatea noastra, prin consecintele pe care le poate avea pentru viata profesionala a individului, fie prin posibilitatea de a gasi un loc de munca si a fi incadrat pe o anume meserie, fie prin oportunitatile de dezvoltare profesionala, ca persoana sa continuie formarea si sa poata obtine o calificare in domeniul ales de fiecare de rang superior.

FORMARE CLASS  va asigura un loc de munca  la diferite saloane cu care colaboram celor mai buni elevi din cadrul scolii noastre!!!

                     Deasemenea serviciile oferite de catre FORMARE CLASS se adreseaza si agentilor economici ce doresc calificarea personalului angajat.

Formatorii din cadrul scolii ” FORMARE CLASS ” sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor. Toti formatorii sunt certificati prin diplome acreditate CNFPA, Ministerul Muncii si Minnisterul Educatiei.

Pentru a participa la cursuri nu conteaza daca nu esti din Bucuresti, poti sa fi si din provincie, important este sa poti frecventa aceste cursuri in Bucuresti. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

   La sfarsitul cursului veti primi o diploma recunoscuta national si in statele membre ale Uniunii Europene. ,eliberata de catre CNFPA,Ministerul Muncii, ,Ministerul Educatiei , in baza careia va puteti angaja in domeniul ales de catre dvs.

Consumabilele sunt oferite de FORMARE CLASS si fac parte din gama profesionala a brandurilor de top. Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic. 

Salile de curs sunt dotate cu retea WI-FI

Lasă un răspuns

Inline
Inline